Skip Ribbon Commands
Skip to main content
Sign In

Skip Navigation LinksVision2

Vision

Kvalitetsmärkningen Polfärskt
Vår vision är att alltid kunna erbjuda konsumenten naturligt gott bröd utan konserveringsmedel, med högsta möjliga färskhet, vid varje köptillfälle. Vårt koncept med frysterminaler i direkt närhet till marknaden möjliggör detta.

Färskt utan konserveringsmedel
Infrysning är ett naturligt sätt att bevara bröd som nybakat. Genom att direkt efter bakningen djupfrysa brödet och hålla det fryst tills det närmar sig butiken kan vi erbjuda konsumenten bröd som åldrats minimalt sedan bakögonblicket. Vi behöver varken konserveringsmedel eller gaspackning för att klara hållbarheten. Eftersom brödet följer naturens gång kan "Polfärskt" bröd mögla efter en dryg vecka i rumstemperatur. Det ser vi som ett sundhetstecken.

Naturligt gott
Naturens egna smaker, färger och dofter är tillräckliga tycker vi. Därför undviker vi konstgjorda färg- och smakämnen. Tack vare naturens egen färskhållning och smakrikedom kan vi förena konsumentens önskan om gott, nybakat bröd med behovet av tillgänglighet. Produkter som uppfyller kraven får kvalitetsmärkningen "Polfärskt".